A Szatmárnémeti Természetjárók majálisa: biciklitúra a Túr partján

Túrmenti biciklitúra Szatmárnémeti TermészetjárókKerékpáros kirándulása a Szatmárnémeti Természetjárók szervezésében

A Szatmárnémeti Természetjárók 2014. május 1.-én, csütörtökön, Szathmáry Alice szervezésében kerékpáros kiránduláson vettek részt, ez volt a kirándulócsapat majálisa.

A Túr partja

A bringázni vágyó Szatmárnémeti Természetjárók az Ócskapiac előtti parkolóban gyülekeztek 11:00-kor, ahol egy 19 fős csapat gyűlt össze, idősebbek, fiatalok és gyerekek egyaránt. Sárerdő környékén további 10 biciklis csatlakozott a csapathoz.Kerékpáros kirándulás a Túr partján Szatmárnémeti Természetjárók

A biciklizés útvonala a terv szerint zajlott: Sárerdőn keresztül Mikolát érintve az Újberki halastavak mellett, a Túr folyó partjára kerekeztek, ahol a Túr folyó töltésén haladva egy folyóparti tisztáson telepedtek le.

Napsütés, szalonnasütés, sportbemutató a Szatmárnémeti természetjárók biciklis kirándulásán

A ragyogó napsütésben a férfiak elkészítették a tűzhelyet a szalonnasütéshez, a napfürdőre vágyók pedig örülhettek a napfürdőnek.

Sportbemutató a Túr partján Szatmárnémeti TermészetjárókA pihenést a csapat sportoló tagjainak tai chi és karate bemutatója színesítette, további látványosságot nyújtottak a folyóparton legelésző tehenek és lovak. A folyópart és a természet itt is gyönyörű volt.

Szatmárnémeti Természetjárók Túr partjánA visszaúton néhány alkalommal szükség volt az esőkabátok használatára is. Szárazberek és Homok érintésével, a kikapcsolódás sörözéssel és fagyizással zárult a lázári kocsmában.

A kb. 55 km-es kerekezés után mindannyian kellemes elfáradva és szellemileg feltöltődve érkeztek haza Szatmárnémetibe.

Köszönet a jó társaságért és a kellemes hangulatért minden résztvevőnek!

Fotók: Szatmárnémeti Természetjárók

Újberki halastavak a Szatmárnémeti Természetjárók biciklis kirándulásán

A következő túrákhoz további kedvcsináló képek a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában találhatók, amelyhez bármely természetbarát túrázni vágyó érdeklődő csalatkozását szeretettel várjuk!

 

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Share

About Szeszterke

Nagy Eszter vagyok, az online világban Szeszterke, átlagos jövedelmű embereknek kínálok megoldást, anyagi befektetés nélküli átlagon felüli jövedelemkiegészítésre főként online, de offline is. A magánéletben… nő, anya, feleség, gyermek, alkalmazott, vállalkozó, álmodozó… A munkában... marketing manager, ügyfélszolgálatos, reklámajándék szakértő, közgazdász, pszichológus, román-magyar fordító, weboldalkészítő...
Kirándulás , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük