Firiza II. kirándulás Szatmárnémeti Természetjárók

Szatmárnémeti Természetjárók kirándulás FirizaA Szatmárnémeti Természetjárók megismétlik a Firiza-i vízgyűjtő kirándulást

A nagy érdeklődésre való tekintettel Vadady-Filep Gyula 2014. április 6.-án vasárnap újabb kirándulást szervez a felsőfernezelyi (Firiza) vízgyűjtőhöz, ugyanolyan körülmények között, mint a múltkor, 2014. február 16.-án.

A Máramaros megyében, Nagybányától 18 kilométerre levő hatalmas felsőfernezelyi (Firiza) tavat valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen nyáron a szatmáriaknak is kedvenc kirándulóhelyei közé tartozik. Firiza egy falu, amely a tó végében kezdődik, a tó pedig egy vízgyűjtő, mely 1964-ben készült, egyes helyeken 52 méter mély, és a felülete 113 hektár. A táj mesébe illő!

Tudnivalók a Szatmárnémeti Természetjárók Firiza túráról

Könnyű túrára kell számítani: utazás Nagybányáról a 18-as busszal a tó felső végében, Firiza falu alatt található buszmegállóig. Ott az időjárás függvényében szabad program, könnyű séta a tó felső végében, vagy az erdőben. Ezután az autóút mentén gyalogtúra a tó alsó végéig, onnan pedig buszozás vissza Nagybányára. Az opcionális tóparti barangolások kivételével csak lefelé kell gyalogolni, hozzávetőlegesen 8 kilométert.

Az időjárás ezúttal kellemes tavaszinak ígérkezik, de reggel még hideg van. Javasolt a réteges öltözködés, és minden lehetőségre számítva egy vékony esőkabát.

Visszatérés a 15:45-kor induló vonattal, ami 17:45-kor érkezik Szatmárnémetibe.

Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ahol a februári Firiza túrán készült fényképek is megtalálhatók.

 A túráról bővebb információkat Vadady-Filep Gyulától lehet kérni a 075-8435763-as telefonszámon.

Szeretettel várnak minden kirándulni vágyó Szatmánémeti Természetjárót szeretettel várnak vasárnap reggel 7:20-kor a Szatmárnémeti vasútállomáson! Természetesen a Nagybányai és Felsőbányai csapatot is örömmel fogadjuk újra a köreinkbe!

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Share

About Szeszterke

Nagy Eszter vagyok, az online világban Szeszterke, átlagos jövedelmű embereknek kínálok megoldást, anyagi befektetés nélküli átlagon felüli jövedelemkiegészítésre főként online, de offline is. A magánéletben… nő, anya, feleség, gyermek, alkalmazott, vállalkozó, álmodozó… A munkában... marketing manager, ügyfélszolgálatos, reklámajándék szakértő, közgazdász, pszichológus, román-magyar fordító, weboldalkészítő...
Kirándulás , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük