Szatmárnémeti Természetjárók élménybeszámoló: Firiza 2

Szatmárnémeti Természetjárók Firiza FelsőfernezelyAndrás Márta beszámolója a 2014. április 6.-i vasárnapi felsőfernezelyi (Firiza) kirándulásról

Vasárnap 2014. április 6.-án laza kiránduláson vettek részt a Szatmárnémeti Természetjárók, a felsőfernezelyi vízgyűjtő tó partján. A kirándulás elnevezése azért Firiza 2, mert az idei évben egyszer már megjárták ugyanezt az útvonalat, és többen kérték, hogy legyen megismételve.

Úton Firizára 0-tól 99 évig

Reggel kissé bizonytalan időben kelt útra a 31 kitartó turista. Külön érdekesség, hogy a csapat legfiatalabb tagja egy két és fél éves kislány volt, és külön dicséret illeti a csoport legidősebb tagját, egy 74 éves hölgyet is, aki szintén nem ijedt meg a kihívástól és az emelkedőktől.

A csapat vonattal érkezett Nagybányára, onnan a terv szerint Firizára indultak.

Gyalogtúra, szalonnasütés, borvíz és patak

Hosszasan gyalogoltak a tó partján, ahol igazán szép táj vette őket körül. Szokás szerint elkészült a csoportkép, azután pedig szalonnasütés következett, majd a tóparti borvízkút különleges vizét is megkóstolták. Az út egy csobogó patak mellett folytatódott, és a gyönyörű tájról megint rengeteg kép – szép emlék – készült.

András Márta ezúton is szeretné hálás köszönetét kifejezni Vadady-Filep Gyulának a Szatmárnémeti Természetjárók baráti társasága nevében, amiért ilyen szép tájra vitte őket.

A visszaút a vonaton úgyszintén vidáman, kellemesen telt, és a csapat feltöltődve kezdhet hozzá az új munkahéthez!

A Szatmárnémeti Természetjárók fényképei

A következő túrákhoz további kedvcsináló képek a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában találhatók, amelyhez bármely természetbarát túrázni vágyó érdeklődő csalatkozását szeretettel várjuk!

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Share

About Szeszterke

Nagy Eszter vagyok, az online világban Szeszterke, átlagos jövedelmű embereknek kínálok megoldást, anyagi befektetés nélküli átlagon felüli jövedelemkiegészítésre főként online, de offline is. A magánéletben… nő, anya, feleség, gyermek, alkalmazott, vállalkozó, álmodozó… A munkában... marketing manager, ügyfélszolgálatos, reklámajándék szakértő, közgazdász, pszichológus, román-magyar fordító, weboldalkészítő...
Kirándulás , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük