Szatmárnémeti Természetjárók Fokhagymás 2014. április 27. vasárnap

Szatmárnémeti Természetjárók gyalogtúra Fokhagymás VölgyeA Szatmárnémeti Természetjárók a Fokhagymás völgyébe hívják a kirándulni vágyókat

2014. április 27.-én, vasárnap, a Szatmárnémeti Természetjárók a Fokhagymás völgyén keresztül a Petőfi tanyáig szerveznek szalonnasütéssel egybekötött gyalogtúrát.

A Fokhagymás Völgye egy Nagybányáról közvetlenül megközelíthető kedvenc kirándulóhely, ahol a csapat nagy része már a korábbi években is járt.

Az esemény szervezője Szathmáry Alice, a túravezetők a nagybányai kiránduló csapattársak.

Találkozó 7:15-kor a szatmárnémeti vasútállomáson, ahol menettérti vonatjegy váltása szükséges. A vonat 7:42-kor indul Szatmárnémetiből Nagybányára.

A nagybányai állomástól a kirándulók autóbusszal jutnak el a piacig, onnan pedig séta a ligetig.

A ligettől tíz perc alatt megközelíthető a Jókai-domb, egy kis pihenő után pedig gyalogtúra a Fokhagymás völgyébe, egészen a Petőfi-tanyáig. A táv oda-vissza kb. 16 km, Könnyű túrára kell számítani.

Esőköpenyre is szükség lehet a bizonytalan időjárás miatt.

A vonat Nagybányáról 19:28-kor indul vissza és 21:12-kor érkezik Szatmárnémetibe.

Gyere és túrázz velünk!

Minden szatmárnémeti és nagybányai természetjárót szeretettel várunk.

Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ugyanitt lehet további információkat is kapni.

Nagy Eszter

A kép forrása: Szatmárnémeti Természetjárók.

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Share

About Szeszterke

Nagy Eszter vagyok, az online világban Szeszterke, átlagos jövedelmű embereknek kínálok megoldást, anyagi befektetés nélküli átlagon felüli jövedelemkiegészítésre főként online, de offline is. A magánéletben… nő, anya, feleség, gyermek, alkalmazott, vállalkozó, álmodozó… A munkában... marketing manager, ügyfélszolgálatos, reklámajándék szakértő, közgazdász, pszichológus, román-magyar fordító, weboldalkészítő...
Kirándulás ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük