Szatmárnémeti Természetjárók Túrmenti biciklitúra 2014. május 1. csütörtök

Szatmárnémeti Természetjárók Túrmenti biciklitúra 2014. május 1. csütörtökA Szatmárnémeti Természetjárók biciklitúrát szerveznek a Túr környékére

2014. május 1.-én, csütörtökön, a Szatmárnémeti Természetjárók, Szathmáry Alice szervezésében, Túr-menti biciklitúrát szerveznek a a kerékpáros túrák kedvelői számára.

Nincs programod május elsejére? Gyere és bringázz velünk!

2014.05.01-én biciklis túrán vehetsz részt a Túr folyó partján.

Az útiterv: Találkozó az Ócskapiac előtti parkolóban 11:00-kor, onnan Sárerdőn keresztül Mikolát érintve az Újberki halastavak mellett, a Túr folyó partjára. A visszaút Szárazberek-Homok-Lázári-Szatmárnémeti útvonalon.

A táv oda-vissza kb.45 km.

A visszaindulás időpontja nincs meghatározva: ez majd az időjárás és a résztvevő tagok hangulata alakítja kedvünk szerint.

Ajánlott a fényvisszaverő mellény és a sisak használata(nem kötelező), valamint szükséges egy pót belső a kerékpárhoz, esőköpeny és 1,5-2 liter folyadék. Szalonnasütésre is lesz lehetőség.

Minden biciklizésre vágyó természetkedvelőt várunk!

Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ugyanitt lehet további információkat is kapni.

A kép forrása: Szatmárnémeti Természetjárók.

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Share

About Szeszterke

Nagy Eszter vagyok, az online világban Szeszterke, átlagos jövedelmű embereknek kínálok megoldást, anyagi befektetés nélküli átlagon felüli jövedelemkiegészítésre főként online, de offline is. A magánéletben… nő, anya, feleség, gyermek, alkalmazott, vállalkozó, álmodozó… A munkában... marketing manager, ügyfélszolgálatos, reklámajándék szakértő, közgazdász, pszichológus, román-magyar fordító, weboldalkészítő...
Kirándulás , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük