A Szatmárnémeti Természetjárók majálisa: biciklitúra a Túr partján

Túrmenti biciklitúra Szatmárnémeti TermészetjárókKerékpáros kirándulása a Szatmárnémeti Természetjárók szervezésében

A Szatmárnémeti Természetjárók 2014. május 1.-én, csütörtökön, Szathmáry Alice szervezésében kerékpáros kiránduláson vettek részt, ez volt a kirándulócsapat majálisa.

A Túr partja

A bringázni vágyó Szatmárnémeti Természetjárók az Ócskapiac előtti parkolóban gyülekeztek 11:00-kor, ahol egy 19 fős csapat gyűlt össze, idősebbek, fiatalok és gyerekek egyaránt. Sárerdő környékén további 10 biciklis csatlakozott a csapathoz.Kerékpáros kirándulás a Túr partján Szatmárnémeti Természetjárók

A biciklizés útvonala a terv szerint zajlott: Sárerdőn keresztül Mikolát érintve az Újberki halastavak mellett, a Túr folyó partjára kerekeztek, ahol a Túr folyó töltésén haladva egy folyóparti tisztáson telepedtek le.

Napsütés, szalonnasütés, sportbemutató a Szatmárnémeti természetjárók biciklis kirándulásán

A ragyogó napsütésben a férfiak elkészítették a tűzhelyet a szalonnasütéshez, a napfürdőre vágyók pedig örülhettek a napfürdőnek.

Sportbemutató a Túr partján Szatmárnémeti TermészetjárókA pihenést a csapat sportoló tagjainak tai chi és karate bemutatója színesítette, további látványosságot nyújtottak a folyóparton legelésző tehenek és lovak. A folyópart és a természet itt is gyönyörű volt.

Szatmárnémeti Természetjárók Túr partjánA visszaúton néhány alkalommal szükség volt az esőkabátok használatára is. Szárazberek és Homok érintésével, a kikapcsolódás sörözéssel és fagyizással zárult a lázári kocsmában.

A kb. 55 km-es kerekezés után mindannyian kellemes elfáradva és szellemileg feltöltődve érkeztek haza Szatmárnémetibe.

Köszönet a jó társaságért és a kellemes hangulatért minden résztvevőnek!

Fotók: Szatmárnémeti Természetjárók

Újberki halastavak a Szatmárnémeti Természetjárók biciklis kirándulásán

A következő túrákhoz további kedvcsináló képek a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában találhatók, amelyhez bármely természetbarát túrázni vágyó érdeklődő csalatkozását szeretettel várjuk!

 

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Szatmárnémeti Természetjárók élménybeszámoló: Fokhagymás

Nagy Gy. Zoltán beszámolója a 2014. április 27.-i vasárnapi Fokhagymás völgye kirándulásról A vasútállomásról trolibusszal utaztunk be az óvárosba, majd...

Close