Automatizálás GetResponse

A GetResponse autoresponder az email marketing szoftverek elemzéséről szóló sorozat kilencedik része. Szépen haladunk, ugye? Vagy te nem is tudod miről van szó? Erre a linkre kattintva megtudhatod, olvasd el most (új ablakban nyílik).

GetResponse marketing automatizálás


Marketing Automation - New e-commerce features
A GetResponse egy marketing automatizáló szoftver, ami az email marketingen kívül egy csomó más modern funkcióval is rendelkezik. Lehet például sms-t küldeni, webináriumot szervezni és menedzselni, céloldalakat létrehozni, valamint rengeteg oktatóanyagot is tartalmaz.

A weboldal magyarul van, a kezelőfelület is magyarul van, de nincs minden lefordítva.

Kicsit kevésnek tűnik a 30 napos próbaidő, hiszen az elején az ember nem biztos, hogy olyan hamar kitermeli az árát az email marketing szoftvernek, de persze ez attól is függ, hogy te milyen bizniszben vagy, és mennyire tudod kihasználni a lehetőségeket.

Lássuk az eddigi standard szempontok szerint mit tud.

GetResponse paraméterek

Elnevezés
Minek nevezik magukat
Email marketing szoftver, marketing automatizálás. Erőteljes, egyszerűsített eszköz e-mailek küldésére, oldalak létrehozására és a marketing automatizálására.
Hírlevélküldő típusa
Bérelt hírlevél küldő rendszer, egy online felületen tudod használni, ahova felhasználónévvel s jelszóval tudsz belépni.
Nyelv
Van magyar felülete a weboldalon is és az admin felületen is, bár kissé Google fordítósan létrehozottnak tűnik, de azért meg lehet érteni. Ha fontos számodra a magyar nyelvű felület, akkor lehet, hogy ez a marketing automatizáló rendszer lesz a nyerő számodra.
Link  a bemutató oldalukra
https://www.getresponse.com/hu
Contactok száma ingyenesen
Minden ingyen van 30 napig. Utána semmi sincs ingyen, kell választani egy fizetős csomagot a folytatáshoz.
Kiküldhető e-mailek száma ingyenesen havonta
Minden ingyen van 30 napig. Utána semmi sincs ingyen, kell választani egy fizetős csomagot a folytatáshoz.
Van automatizálás az ingyenes csomagban?
Minden ingyen van 30 napig. Utána semmi sincs ingyen, kell választani egy fizetős csomagot a folytatáshoz.
Mennyibe kerül 10.000 contact?
59 € / hónap a Basic csomagban.
Mennyibe kerül 50000 e-mail kiküldése?
Benne van az árban.
Mennyibe kerül az automatizálás lehetősége?
Az automatizálás bizonyos funkciói már a Basic csomagtól kezdődően elérhetők, a többi csak a Plus csomagtól kezdődően.
Kezelőfelület használhatósága
Szép letisztult kezelőfelülete van, tényleg csak a lényeg van rajta.
Felhasználási feltételek oldal
Szabad affiliate marketing és multi level marketing (MLM) üzleti modellek népszerűsítésére használni?
Nincs kikötés.
WordPress integráció
Contact form 7 integráció
Contact Form 7 GetResponse Extension: https://wordpress.org/plugins/cf7-getresponse/
Szegmentálás / szűrés / stb.
A Plus csomagtól, aminek ára 85 € / hónap.
Van partnerprogramja?
Igen, van. Nagyon szép könnyen kezelhető affiliate marketing programja van, cuki bannerekkel, kiemelve a termék fontos elemeit. Ha megtetszik és ezen a linken regisztrálsz, kapok egy kis jutalékot, neked pedig ugyanannyiba fog kerülni. Előre is köszönöm.
Mobil app
Van.
Egyéb megjegyzés
Jónak tűnik, de én szívesebben tesztelek valamit, ahol nem az időkorlát fogja meghatározni, hogy mikor lépjek át a következő szintre. Persze el tudom azt is képzelni, hogy már minden tökéletesen be van állítva, és ár/érték arányban pont ez találom megfelelőnek. Ez esetben látom a létjogosultságát annak, hogy gyorsan beüzemeljem, aztán csak úgy ontsa felém a feliratkozókat és a megrendeléseket.

Te, aki ezt most olvasod, kérlek vedd figyelembe, hogy ezt az GetResponse hírlevélküldő értékelést 2021 áprilisában írtam, és nem biztos, hogy azóta frissítettem a bejegyzést. Igyekeztem olyan általános dolgokat figyelni, amelyek ritkán változnak, de soha nem lehet előre tudni, hogy mikor érezik egy érdemi fejlesztés, vagy mikor változtatnak stratégiát az ingyenesen felajánlott funkciókkal kapcsolatban, amelyekre fókuszáltam. Ha észreveszel valamilyen változást az itt leírtakhoz képest, kérlek jelezd nekem itt, és javítom. Előre is köszönöm.

Tart még a sorozat az email marketing automatizáló rendszerek elemzéséről, iratkozz fel a blogértesítőre, hogy ne maradj le a részletekről:

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

FELIRATKOZÁS BLOGÉRTESÍTŐRE

Ne maradj le a további weboldalkészítés témájú cikkekről! írd be az adataidat az alábbi mezőkbe és iratkozz fel a blogértesítőre most!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Automatizálás Sendinblue

A Sendinblue digitális marketing eszköz szintén egy említésre méltó autoresponder, az automatizáló szoftvereket elemző sorozat nyolcadik része. Nem tudod miről...

Close