Olvasmánynapló: Mezítlábas szuperhős

Mezítlábas szuperhős kézikönyv Sinka Miléna Van annak már egy fél éve is, hogy itt porosodik ez a könyv a polcomon, és most jött el az ideje, hogy végigolvassam. Kokavecz Katalin ajánlotta ezt a könyvet, amikor a V.Á.L.T.S. program előfizetője voltam.

Sinka Miléna: Mezítlábas szuperhős

Csak most olvastam el, illetve lassan haladtam vele, a tegnap fejeztem be: 2021.01.25.-én.

Miután már lassan két éve élek autoimmun protokoll étrenden, és sok életmódbeli változtatást is eszközöltem az életemben, olyan volt ez a könyv mint egy összefoglaló, egy ismétlés, a felelevenítése azoknak az információknak, amelyeket az AIP életmódváltásom során megtanultam.

Szó van benne arról, hogy a létfontosságú tápanyagok a fehérje, a zsír és a szénhidrát, az emésztőrendszerről és az immunrendszerről, valamint arról az elméletről, mely szerint az immunrendszer a belekben található, így a minőségi étkezéssel fenn lehet tartani vagy vissza lehet nyerni az egészséget.

Te is csodálatos vagy!

A könyvet olvasva elkezded szeretni a testedet, mert olyan megközelítésbe van helyezve, hogy örömmel olvasol és tanulsz arról a csodáról, ami – akár egy precíz laboratórium – átalakítja a felvett levegőt és táplálékot az élethez szükséges energiává, és neked a fizikai és lelki jólléted érdekében nincs más dolgod, mint megfelelően táplálni. Ez rendkívül egyszerű, hiszen az információ a rendelkezésünkre áll, de csak az tudja megmondani, hogy mennyire könnyű vagy nehéz, aki már kipróbálta  a gyakorlatban.

Újraolvashattam a kivonatát annak, hogy mit jelent az áteresztő bél és miért valószínű, hogy az autoimmun kórképpel rendelkező embereket ez érinti, és hogyan válik a külső és belső fiziológiai stressz minden baj okozójává.

Persze nem csak a problémák vannak leírva, hanem a megoldások is, hiszen szó van itt ajánlott és tiltott ételekről, testmozgásról, emésztési problémák megoldásáról, rendrakásról és a natúr tisztítószerek világáról, amelyek nem csak az egészségednek, hanem a pénztárcádnak is kedveznek, a pihentető alvásról és a természet erejéről, amit a civilizáltnak nevezett világ nagy része már nem értékel eléggé.

Lelki béke, nyugalom, meditáció, önismeret, testi és lelki egészség.

A könyv olvasmányos, bár ha nem lett volna ajánlott olvasmány, kevés valószínűséggel vettem volna észre a rengeteg egészséggel foglalkozó könyvek kavalkádjában.

Megerősítés volt számomra, hogy jól csinálom, amit csinálok az egészségfejlesztésemben, legalábbis jó úton haladok.

Amit be tudok építeni az életembe belőle: nem vagyok és nem is kell, hogy nagy sportember legyek, de én is megtehetem azt, hogy hetente vagy legalább 10 naponta futok egy sprintet.

Köszönöm, hogy elolvashattam, ajánlom olvasd el te is, ha van hajlandóságod tenni az egészségedért.

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Hosszan főtt húsleves

Hosszan főtt húsleves hozzávalók hús zöldségek: sárgarépa, fehérrépa, zeller, paszternák, káposzta, karalábé vagy amit szeretnél só hagyma héjával együtt 1-2...

Close