Szatmárnémeti Természetjárók élménybeszámoló: Erdődi vár biciklitúra

Szatmárnémeti természetjarók kerékpáros kirándulásA Szatmárnémeti Természetjárók kerékpáros körúton töltötték a vasárnapot

A vasárnapra meghirdetett Szatmárnémeti Természetjárók kerékpártúra a terv szerint zajlott. A 21 fős csapat a 2014. május 25.-én, vasárnap, a Szatmárnémeti Természetjárók, Szathmáry Alice szervezésében az Unio gyár előtti Lukoil benzinkútnál találkozott 10:30-kor.

Innen indultak, és tekerték le a kb. 45 kilométeres Szatmárnémeti – Madarász – Erdőd – Erdődhegy – Szatmárhegy – Szatmárnémeti útvonalat.

Szatmárnémeti természetjarók biciklitúraPiknik, szalonnasütés és várlátogatás

A szalonnasütéssel egybekötött piknikezés az Erdődi vár előtt volt megtartva, a Petőfi obeliszk melletti pihenőhelyen, majd az Erdődi vár látogatására került sor.

Innen továbbkerekezett a csapat, majd kétfelé oszlottak: 11 kitartóbb biciklis meglátogatta a Dónát hegyen található Dónát kápolnát, a csapat másik fele pedig tovább indult, és meglátogatták Vadady- Filep Gyula túravezetőt, a Szatmárnémeti Természetjárók csapatának megálmodóját, a Szatmárhegyi hétvégi házában. Később a teljes csapat csatlakozott a szatmárhegyi látogatókhoz, és a túrának ez a része cseresznyézéssel ért véget.

Szatmárnémeti természetjárók cseresznyeszedés SzatmárhegyenSzellemileg feltöltődve érkeztek haza

17:00 órakor indultak haza Szatmárhegyről, és körülbelül 18:00 órakor már mindenki otthon pihenhette ki az út fáradalmait.

A szervezők örömmel tapasztalták, hogy a kerékpártúra alkalmával, új, kalandra vágyó természetbarátok csatlakoztak a Szatmárnémeti Természetjárók baráti társaságához, így továbbra is megvalósulni látszik a Szatmárnémeti Természetjárók megálmodott célja, a megismerkedés új emberekkel, és barátságok kialakulása.

A teljes csapat remekül érezte magát, alig várják, hogy indulhassanak a következő biciklis- vagy gyalogtúrára. Köszönet a jó társaságért és a kellemes hangulatért minden résztvevőnek!

Fotók forrása: Szatmárnémeti Természetjárók

A következő kerékpáros és gyalogos túrákhoz további kedvcsináló képek a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában találhatók, amelyhez bármely természetbarát túrázni vágyó érdeklődő csalatkozását szeretettel várjuk!

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Share

About Szeszterke

Nagy Eszter vagyok, az online világban Szeszterke, átlagos jövedelmű embereknek kínálok megoldást, anyagi befektetés nélküli átlagon felüli jövedelemkiegészítésre főként online, de offline is. A magánéletben… nő, anya, feleség, gyermek, alkalmazott, vállalkozó, álmodozó… A munkában... marketing manager, ügyfélszolgálatos, reklámajándék szakértő, közgazdász, pszichológus, román-magyar fordító, weboldalkészítő...
Kirándulás , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük