Szatmárnémeti Természetjárók élménybeszámoló: Erdődi vár biciklitúra

Szatmárnémeti természetjarók kerékpáros kirándulásA Szatmárnémeti Természetjárók kerékpáros körúton töltötték a vasárnapot

A vasárnapra meghirdetett Szatmárnémeti Természetjárók kerékpártúra a terv szerint zajlott. A 21 fős csapat a 2014. május 25.-én, vasárnap, a Szatmárnémeti Természetjárók, Szathmáry Alice szervezésében az Unio gyár előtti Lukoil benzinkútnál találkozott 10:30-kor.

Innen indultak, és tekerték le a kb. 45 kilométeres Szatmárnémeti – Madarász – Erdőd – Erdődhegy – Szatmárhegy – Szatmárnémeti útvonalat.

Szatmárnémeti természetjarók biciklitúraPiknik, szalonnasütés és várlátogatás

A szalonnasütéssel egybekötött piknikezés az Erdődi vár előtt volt megtartva, a Petőfi obeliszk melletti pihenőhelyen, majd az Erdődi vár látogatására került sor.

Innen továbbkerekezett a csapat, majd kétfelé oszlottak: 11 kitartóbb biciklis meglátogatta a Dónát hegyen található Dónát kápolnát, a csapat másik fele pedig tovább indult, és meglátogatták Vadady- Filep Gyula túravezetőt, a Szatmárnémeti Természetjárók csapatának megálmodóját, a Szatmárhegyi hétvégi házában. Később a teljes csapat csatlakozott a szatmárhegyi látogatókhoz, és a túrának ez a része cseresznyézéssel ért véget.

Szatmárnémeti természetjárók cseresznyeszedés SzatmárhegyenSzellemileg feltöltődve érkeztek haza

17:00 órakor indultak haza Szatmárhegyről, és körülbelül 18:00 órakor már mindenki otthon pihenhette ki az út fáradalmait.

A szervezők örömmel tapasztalták, hogy a kerékpártúra alkalmával, új, kalandra vágyó természetbarátok csatlakoztak a Szatmárnémeti Természetjárók baráti társaságához, így továbbra is megvalósulni látszik a Szatmárnémeti Természetjárók megálmodott célja, a megismerkedés új emberekkel, és barátságok kialakulása.

A teljes csapat remekül érezte magát, alig várják, hogy indulhassanak a következő biciklis- vagy gyalogtúrára. Köszönet a jó társaságért és a kellemes hangulatért minden résztvevőnek!

Fotók forrása: Szatmárnémeti Természetjárók

A következő kerékpáros és gyalogos túrákhoz további kedvcsináló képek a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában találhatók, amelyhez bármely természetbarát túrázni vágyó érdeklődő csalatkozását szeretettel várjuk!

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Szatmárnémeti Természetjárók Erdődi vár biciklitúra

A Szatmárnémeti Természetjárók biciklitúrát szerveznek az Erdődi várhoz 2014. május 25.-én, vasárnap, a Szatmárnémeti Természetjárók, Szathmáry Alice szervezésében, szalonnasütéssel egybekötött...

Close