Szatmárnémeti Természetjárók élménybeszámoló: Firiza 2

Szatmárnémeti Természetjárók Firiza FelsőfernezelyAndrás Márta beszámolója a 2014. április 6.-i vasárnapi felsőfernezelyi (Firiza) kirándulásról

Vasárnap 2014. április 6.-án laza kiránduláson vettek részt a Szatmárnémeti Természetjárók, a felsőfernezelyi vízgyűjtő tó partján. A kirándulás elnevezése azért Firiza 2, mert az idei évben egyszer már megjárták ugyanezt az útvonalat, és többen kérték, hogy legyen megismételve.

Úton Firizára 0-tól 99 évig

Reggel kissé bizonytalan időben kelt útra a 31 kitartó turista. Külön érdekesség, hogy a csapat legfiatalabb tagja egy két és fél éves kislány volt, és külön dicséret illeti a csoport legidősebb tagját, egy 74 éves hölgyet is, aki szintén nem ijedt meg a kihívástól és az emelkedőktől.

A csapat vonattal érkezett Nagybányára, onnan a terv szerint Firizára indultak.

Gyalogtúra, szalonnasütés, borvíz és patak

Hosszasan gyalogoltak a tó partján, ahol igazán szép táj vette őket körül. Szokás szerint elkészült a csoportkép, azután pedig szalonnasütés következett, majd a tóparti borvízkút különleges vizét is megkóstolták. Az út egy csobogó patak mellett folytatódott, és a gyönyörű tájról megint rengeteg kép – szép emlék – készült.

András Márta ezúton is szeretné hálás köszönetét kifejezni Vadady-Filep Gyulának a Szatmárnémeti Természetjárók baráti társasága nevében, amiért ilyen szép tájra vitte őket.

A visszaút a vonaton úgyszintén vidáman, kellemesen telt, és a csapat feltöltődve kezdhet hozzá az új munkahéthez!

A Szatmárnémeti Természetjárók fényképei

A következő túrákhoz további kedvcsináló képek a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában találhatók, amelyhez bármely természetbarát túrázni vágyó érdeklődő csalatkozását szeretettel várjuk!

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Így készülünk a kutyakiállításra

2014. április 26.-27.-én két nap alatt három kutyakiállítás lesz Szatmárnémetiben Szatmárnémetiben a kutyakiállítás hagyomány. Évtizedek óta minden év tavaszán megrendezik...

Close