Szatmárnémeti Természetjárók Erdődi vár biciklitúra

Szatmárnémeti Természetjárók Erdődi vár biciklitúraA Szatmárnémeti Természetjárók biciklitúrát szerveznek az Erdődi várhoz

2014. május 25.-én, vasárnap, a Szatmárnémeti Természetjárók, Szathmáry Alice szervezésében, szalonnasütéssel egybekötött biciklitúrát szerveznek az Erdődi várhoz.

Nincs programod hétvégére? Gyere és bringázz velünk!

2014.05.25-én biciklis körúton vehetsz részt a Erdőd-Szatmárhegy útvonalon!

Az útiterv: Találkozó az Unio gyár előtti Lukoil benzinkútnál 10:30-kor, onnan a repülőtér felé kerekezés Erdődre a várhoz.

Visszaút Erdőd – Erdődhegy – Dónát kápolna – Szatmárhegy – Szatmárnémeti útvonalon.

Mivel a biciklitúra Erdődig végig főúton fog történni, javasolt a sisak és a fényvisszaverő mellény használata. Szükség lehet egy pótbelsőre a kerékpárhoz, az esetleges gumidefektek miatt, 2 liter folyadékra, valamint esőköpenyre, ha esetleg eleredne az eső.

A táv oda-vissza kb.45 km.

A visszaindulás időpontja nincs meghatározva: ez majd az időjárás és a résztvevő tagok hangulata alakítja kedvünk szerint.

Szeretettel várunk minden bringázni vágyó természetkedvelőt!

Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ugyanitt lehet további információkat is kapni.

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Share

About Szeszterke

Nagy Eszter vagyok, az online világban Szeszterke, átlagos jövedelmű embereknek kínálok megoldást, anyagi befektetés nélküli átlagon felüli jövedelemkiegészítésre főként online, de offline is. A magánéletben… nő, anya, feleség, gyermek, alkalmazott, vállalkozó, álmodozó… A munkában... marketing manager, ügyfélszolgálatos, reklámajándék szakértő, közgazdász, pszichológus, román-magyar fordító, weboldalkészítő...
Kirándulás , ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük