Szatmárnémeti Természetjárók Erdődi vár biciklitúra

Szatmárnémeti Természetjárók Erdődi vár biciklitúraA Szatmárnémeti Természetjárók biciklitúrát szerveznek az Erdődi várhoz

2014. május 25.-én, vasárnap, a Szatmárnémeti Természetjárók, Szathmáry Alice szervezésében, szalonnasütéssel egybekötött biciklitúrát szerveznek az Erdődi várhoz.

Nincs programod hétvégére? Gyere és bringázz velünk!

2014.05.25-én biciklis körúton vehetsz részt a Erdőd-Szatmárhegy útvonalon!

Az útiterv: Találkozó az Unio gyár előtti Lukoil benzinkútnál 10:30-kor, onnan a repülőtér felé kerekezés Erdődre a várhoz.

Visszaút Erdőd – Erdődhegy – Dónát kápolna – Szatmárhegy – Szatmárnémeti útvonalon.

Mivel a biciklitúra Erdődig végig főúton fog történni, javasolt a sisak és a fényvisszaverő mellény használata. Szükség lehet egy pótbelsőre a kerékpárhoz, az esetleges gumidefektek miatt, 2 liter folyadékra, valamint esőköpenyre, ha esetleg eleredne az eső.

A táv oda-vissza kb.45 km.

A visszaindulás időpontja nincs meghatározva: ez majd az időjárás és a résztvevő tagok hangulata alakítja kedvünk szerint.

Szeretettel várunk minden bringázni vágyó természetkedvelőt!

Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ugyanitt lehet további információkat is kapni.

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Póka-nyereg – Póka-csúcs Szatmárnémeti Természetjárók

Szatmárnémeti Természetjárók élménybeszámoló: Póka-nyereg 2014 május 11. vasárnap 2014 május 11.-én, vasárnap, a Szatmárnémeti Természetjárók meghódították a Felsőbányáról megközelíthető kedvelt...

Close