Szatmárnémeti Természetjárók Túrmenti biciklitúra 2014. május 1. csütörtök

Szatmárnémeti Természetjárók Túrmenti biciklitúra 2014. május 1. csütörtökA Szatmárnémeti Természetjárók biciklitúrát szerveznek a Túr környékére

2014. május 1.-én, csütörtökön, a Szatmárnémeti Természetjárók, Szathmáry Alice szervezésében, Túr-menti biciklitúrát szerveznek a a kerékpáros túrák kedvelői számára.

Nincs programod május elsejére? Gyere és bringázz velünk!

2014.05.01-én biciklis túrán vehetsz részt a Túr folyó partján.

Az útiterv: Találkozó az Ócskapiac előtti parkolóban 11:00-kor, onnan Sárerdőn keresztül Mikolát érintve az Újberki halastavak mellett, a Túr folyó partjára. A visszaút Szárazberek-Homok-Lázári-Szatmárnémeti útvonalon.

A táv oda-vissza kb.45 km.

A visszaindulás időpontja nincs meghatározva: ez majd az időjárás és a résztvevő tagok hangulata alakítja kedvünk szerint.

Ajánlott a fényvisszaverő mellény és a sisak használata(nem kötelező), valamint szükséges egy pót belső a kerékpárhoz, esőköpeny és 1,5-2 liter folyadék. Szalonnasütésre is lesz lehetőség.

Minden biciklizésre vágyó természetkedvelőt várunk!

Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ugyanitt lehet további információkat is kapni.

A kép forrása: Szatmárnémeti Természetjárók.

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Szatmárnémeti Természetjárók Fokhagymás 2014. április 27. vasárnap

A Szatmárnémeti Természetjárók a Fokhagymás völgyébe hívják a kirándulni vágyókat 2014. április 27.-én, vasárnap, a Szatmárnémeti Természetjárók a Fokhagymás völgyén...

Close