Automatizálás Sendy

Az automatizálás sorozat huszadik része a Sendy autoresponder. Korábban már több email marketing rendszert elemeztem, Ide kattintva, elolvashatod, hogy melyik email marketing rendszereket elemeztem mostanáig, és megírhatod nekem, hogy melyekre lennél még kíváncsi. Lehet, hogy pont egy jó ötletet adnál.

Sendy autorespoder szlogen: Küldj hírleveleket, százszor olcsóbban az Amazon SES-en keresztül!

Sendy autoresponderA Sendy egy saját tárhelyen üzemeltethető e-mail hírlevél alkalmazás, amely lehetővé teszi automatizált e-mailek küldését az Amazon Simple Email Service (SES) szolgáltatáson keresztül. Felügyelten alacsony áron tudsz hitelesített tömeges e-maileket küldeni, úgy, hogy azt a címzett meg is kapja.

Egy számomra hiteles ember ajánlásával szereztem tudomást a létezéséről, ezért valószínűnek tartom, hogy használni is fogom.

Sendy autoresponder paraméterek

Elnevezés
Sendy
Minek nevezik magukat
Email hírlevél alkalmazás.
Hírlevélküldő típusa
Saját tárhelyen üzemeltethető hírlevél küldő szoftver, ami az Amazon Simple Email Service (SES) szolgáltatáson keresztül működik. Egyszer kell megvenni, azután a tied marad örökre.
$69 egy licenc ára, ami egy tárhelyre telepíthető. Ha több helyre szeretnéd telepíteni, több licencre lesz szükséged.
Nyelv
Minden angolul van.
Link  a bemutató oldalukra
Contactok száma ingyenesen
Mivel meg kell vásárolni a szoftvert ahhoz, hogy használd, ez a kérdés nem értelmezhető. Megvásárlás után annyi feliratkozód lehet, amennyit elbír a webhostingod (tárhelyed).
Kiküldhető e-mailek száma ingyenesen havonta
Miután regisztrált az Amazon SES-re, küldje el a SES küldési korlátok űrlapot, és kérje a kívánt napi küldési korlátot. Például. ha naponta 10 ezer e-mailt kell küldenie, kérje az Amazon napi napi 10 ezer e-mail küldési korlátját. Ez nem ingyenes, mivel először megvásároltad a szoftvert $69-ért, majd $1-t kell fizetni 10000 kiküldött e-mailért. Igazán jutányos.
Van automatizálás az ingyenes csomagban?
Automatizálás van, ingyenes csomag nincs, így nem értelmezhető a kérdés. $69-ért minden a tied.
Mennyibe kerül 10.000 contact?
Nem a contactok száma kerül pénzbe. Ha megvásároltad a licencet, annyi kontaktod (feliratkozód) lehet, amennyit csak szeretnél. Külön pénzt csak az e-mailek kiküldésére fogsz költeni, és azt nem a Sendy-nek, hanem az Amazonnak fizeted.
Mennyibe kerül 50000 e-mail kiküldése?
Miután regisztrált az Amazon SES-re, küldje el a SES küldési korlátok űrlapot, hogy kérje a kívánt napi küldési korlátot. Például. ha naponta 10 ezer e-mailt kell küldenie, kérje az Amazon napi napi 10 ezer e-mail küldési korlátját.
Az e-maileket az Amazon SES-en keresztül küldik, és az állandósulási arány alacsony, mindössze 1 dollár / 10 000 e-mail.
100x olcsóbban küldhet hírleveleket
A Sendy gyors, többszálas e-maileket küld az Amazon SES-en keresztül, mindössze 1 dollár / 10 000 e-mail. Szabadítsa meg magát a drága e-mail kampányok fizetésétől, és felejtse el a gazdája által meghatározott korlátokat, miközben élvezheti a magas szállítási arányt. Legjobb durranás!
Mennyibe kerül az automatizálás lehetősége?
A licencszerződéssel együtt azt is megvetted, benne van a csomagban, tehát $69 egyszeri díjért megvan.
Kezelőfelület használhatósága
Bonyolult a telepítése. Bele kell turkálni a weboldalad kódjaiba, ftp-n keresztül kell feltölteni a megvásárolt szoftvert a tárhelyedre.
A leírásból nem tűnik bonyolultabbnak a használata, mint más levelezőjé, itt lehet megtanulni, ez https://ellitedevsin.teachable.com/p/email-marketing-get-started-with-sendy-and-aws-ses
API kód segítségével össze kell kötni az Amazonnal, és az amazon hírlevélküldő rendszerével fogod kézbesíteni a leveleket.
Be kell regisztrálni a kurzusra, nekem itt a linkem:
Felhasználási feltételek oldal
https://www.sendyit.com/fulfillment-terms-conditions
Szabad affiliate marketing és multi level marketing (MLM) üzleti modellek népszerűsítésére használni?
Nincs kikötés – a te tárhelyed, a te felelősséged, hogy ne tiltson e a Google.
WordPress integráció
Contact form 7 integráció
De hátha van más is, mert azt hiszem ez fizetős.
Szegmentálás / szűrés / stb.
A Sendy lehetővé teszi, hogy szegmenseket hozzon létre bármilyen listához az Ön által meghatározott feltételek alapján. Válasszon szegmenseket és / vagy listákat az e-mail kampányokba történő felvételhez vagy kizáráshoz az optimalizált eredmények érdekében.
Van partnerprogramja?
Van, de csak az kereshet vele pénzt, aki megvásárolta a szoftvert, kel hozzá Sendy Licence Key.
60 napig őrzi meg a cookie-kat, egy vásárlás után $12- kapsz a papypal accountodba 24 órán belül, ha az ügyfél él a pénzfisszafizetési garanciával, vissza kell fizesd a jutalékot, máskülönben felfüggesztik az affiliate linkedet.
Mobil app
Nincs… hogy is lenne, ha a saját szerveremen üzemeltetem.
Egyéb megjegyzés
Az ismerősöm ajánlása: „Előre szólok, azért ezeket (SES, Sendy) regisztrálni,  telepíteni nem két perc, kell vele szórakozni – ja és angolul is tudni  kell. Ennek ellenére, ha a nagy pályán akarunk emailezni ez egy nagyon  jó, hatékony és gazdaságos módszer.”
Biztos vagyok benne, hogy amikor rengeteg e-mail kell majd kiküldjek egészen biztosan ki fogom próbálni.

Te, aki ezt most olvasod, kérlek vedd figyelembe, hogy ezt a Sendy autorespnder értékelést 2021 októberében írtam, és nem biztos, hogy azóta frissítettem a bejegyzést. Igyekeztem olyan általános dolgokat figyelni, amelyek ritkán változnak, de soha nem lehet előre tudni, hogy mikor érezik egy érdemi fejlesztés, vagy mikor változtatnak stratégiát az ingyenesen felajánlott funkciókkal kapcsolatban, amelyekre fókuszáltam. Ha észreveszel valamilyen változást az itt leírtakhoz képest, kérlek jelezd nekem itt, és javítom. Előre is köszönöm.

További hírlevélküldőket is tervezek elemezni a fenti szempontok szerint. Ha nem szeretnél lemaradni az értékelésekről, iratkozz fel a blogértesítőre:

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

FELIRATKOZÁS BLOGÉRTESÍTŐRE

Ne maradj le a további weboldalkészítés témájú cikkekről! írd be az adataidat az alábbi mezőkbe és iratkozz fel a blogértesítőre most!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Te kibírsz ébren öt napot?

Szia! Szeretnélek meghívni a Tudatos Jelenlét Ébredés Kihívásra! 07.19-23 az öt napos program INGYENES! Itt tudsz jelentkezni. Olyan világot élünk,...

Close