Aranyosmeggyes vára biciklikörút Szatmárnémeti Természetjárók

Biciklitúra Szatmárnémeti Természetjárók gyülekező25 biciklis találkozott 2014.03.30.-án vasárnap a kereskedelmi (economic) iskola előtt, innen indultak el az előre eltervezett biciklitúrára.

A túra úticélja az aranyosmeggyesi vár volt, és ez nem is változott, de közös megegyezés alapján az útvonal módosult. Az eredeti terv szerint az aszfalton mentek volna végig az aranyosmeggyesi várhoz, és ugyanazon az útvonalon vissza.

Udvari Szatmárnémeti TermészetjárókÚtvonal újratervezés Szatmárnémeti Természetjárók

Végül a töltés melletti földúton kerekeztek Szatmárudvari felé, majd az aszfalton Aranyosmeggyesig, onnan szintén földúton a Patóháza és Szamoskrassó között található kompon keltek át a Szamoson, onnan aszfalton Pálfalváig, ahol újra felmentek a töltésre. A teljes útvonal egy körút lett: Szatmárnémeti, Kakszentmárton, Udvari, Babasesti, Aranyosmeggyes, Patóháza, komp, Szamoskrassó, Nagykolcs, Kiskolcs, Szamoskóród, Dobrácsapáti, Pettyén, Ombód, Szatmárpálfalva, Szatmárnémeti.

Aranyosmeggyes vára Szatmárnémeti Természetjárók Aranyosmeggyes vára Szatmárnémeti Természetjárók60 kilométer úton-útfélen a Szatmárnémeti Természetjárókkal

Az eredetileg 42 kilométeresnek tervezett túra végül körülbelül 60 kilométeresre sikeredett, és úgy a kisebb gyerekek, mint az idősebbek és fiatalabbak egyaránt sikeresen végigbiciklizték.

Az úticél: Aranyosmeggyes vára

Aranyosmeggyes váránál néhány további kirándulótárs csatlakozott a csapathoz, akik autóval érkeztek: nem volt kedvük biciklizni, de örömmel részt vettek a vidám csapat tevékenységében a vár melletti fényképezés során és a tóparti szalonnasütésnél.

A biciklitúra minden résztvevője lepirult arccal, kissé fáradtan, de vidáman érkezett haza, türelmetlenül várva a következő kirándulást, melyre jó idő esetén már a következő hétvégén sor kerül.

Szatmárnémeti Természetjárók komponSzatmárnémeti természetjárók kompon

További kedvcsináló képek a következő kirándulásokhoz és a biciklitúrákhoz a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában találhatók, amelyhez bármely természetbarát túrázni vágyó érdeklődő csalatkozását szeretettel várjuk!

 

Szatmárnémeti Természetjárók kerékpár túra   Szatmári természetjárók bicikli  Szatmárnémeti Természetjárók biciklis körút

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

Share

About Szeszterke

Nagy Eszter vagyok, az online világban Szeszterke, átlagos jövedelmű embereknek kínálok megoldást, anyagi befektetés nélküli átlagon felüli jövedelemkiegészítésre főként online, de offline is. A magánéletben… nő, anya, feleség, gyermek, alkalmazott, vállalkozó, álmodozó… A munkában... marketing manager, ügyfélszolgálatos, reklámajándék szakértő, közgazdász, pszichológus, román-magyar fordító, weboldalkészítő...
Kirándulás ,

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük