Automatizálás Bitrix24

Az automatizálás sorozat tizenhatodik része a Bitrix24. Korábban már több email marketing rendszert elemeztem, Ide kattintva, elolvashatod, hogy melyik email marketing rendszereket elemeztem mostanáig, és megírhatod nekem, hogy melyekre lennél még kíváncsi. Lehet, hogy pont egy jó ötletet adnál. 🙂

Bitrix24 szociális vállalati platform

Bitrix24 szociális vállalati platformEz a CRM is kissé olyan, hogy többet tud, mint amennyire szükségünk van, de talán nem is a szükséggel van a gond, hanem a gyors induláshoz egyszerűbb olyan szoftvert választani, aminek a beüzemeléséhez nem kell hetekig tanulni valamit.

Érthető, hogy egy bonyolult, rendszereket magába foglaló szoftver beüzemeléséhez és megtanulásához jóval több időre van szükség, mint egy egyszerűbb platformhoz, és el kell tudni dönteni, hogy mikor fontosabb a gyors indulás és mikor fontosabb az alapos kivitelezés.

Szerintem egy próbaüzemmódban futó bizniszhez nem kell túl sok automatizmust kiépíteni, és az olyan dolgokhoz, amelyekkel hosszú távú terveid vannak minél szofisztikáltabb rendszerekre van szükség.

A Bitrix 24 is egy ilyen lehetőség, és mivel ingyenesen kipróbálható, javaslom, hogy üzemeld be valamelyik projektedhez.

Lássuk, hogy mit tud.

Bitrix24 paraméterek

Elnevezés
Bitrix24
Minek nevezik magukat
A Bitrix24 egy ingyenes (kisvállalkozásoknak) szociális vállalati platform. Ez egy egységes munkaterület, amely a mindennapi műveletek és feladatok sok szempontját kezeli.
Hírlevélküldő típusa
Van saját szerveren üzemeltetett verziója és bérelt felületen használható változata is.
Nyelv
Angol nyelvű weboldal, angol nyelvű felület. Ehhez bizony kell tudni angolul. Legalább annyira, hogy boldogulj.
Link  a bemutató oldalukra
Contactok száma ingyenesen
Korlátlan.
Kiküldhető e-mailek száma ingyenesen havonta
1000 / hónap.
Van automatizálás az ingyenes csomagban?
Az automatizálás pénzbe kerül.
Mennyibe kerül 10.000 contact?
Az ingyenes csomagba is fel lehet venni 10000 feliratkozót.
Mennyibe kerül 50000 e-mail kiküldése?
Standard csomagban 79 €/hónap
Mennyibe kerül az automatizálás lehetősége?
CRM+ csomagban 55 €/hónap
Standard csomagban 79 €/hónap
Kezelőfelület használhatósága
Nagyon szép kezelőfelülete van, rengeteg funkcióval. A sok funkcióhoz sok összefüggés tartozik, ami teljesen jó lehet, ha ki akarjuk őket használni, de nem biztos, hogy ágyúval kell lőni a bolhára.
Felhasználási feltételek oldal
Szabad affiliate marketing és multi level marketing (MLM) üzleti modellek népszerűsítésére használni?
Igen, és MLM tevékenységre kimondottan ajánlott.
WordPress integráció
Van rá megoldás a bitrix oldalán is, itt:
és van egy régi WordPress bővítmény is, ami az itegrációt szolgálja:
Contact form 7 integráció
Flamix Bitrix24 and Contact Forms 7 integrations
Szegmentálás / szűrés / stb.
Igen, van rá lehetőség.
Van partnerprogramja?
Van, de elutasították a jelentkezésemet.
Mobil app
Van, és jó az értékelése.
Egyéb megjegyzés
Első ránézésre túl soknak tűnt a rengeteg funkció, de figyelembe véve, hogy multi level marketing tevékenységre kimondottan ajánlják magukat és még külön oktatás is elérhető erre a célra, úgy gondolom, hogy hamarosan kipróbálom az MLM bizniszemben.

Te, aki ezt most olvasod, kérlek vedd figyelembe, hogy ezt a Bitrix24 CRM értékelést 2021 áprilisában írtam, és nem biztos, hogy azóta frissítettem a bejegyzést. Igyekeztem olyan általános dolgokat figyelni, amelyek ritkán változnak, de soha nem lehet előre tudni, hogy mikor érezik egy érdemi fejlesztés, vagy mikor változtatnak stratégiát az ingyenesen felajánlott funkciókkal kapcsolatban, amelyekre fókuszáltam. Ha észreveszel valamilyen változást az itt leírtakhoz képest, kérlek jelezd nekem itt, és javítom. Előre is köszönöm.

További hírlevélküldőket is tervezek elemezni a fenti szempontok szerint. Ha nem szeretnél lemaradni az értékelésekről, iratkozz fel a blogértesítőre:

Vajon miért pont FLP network marketing üzletet építs és miért pont most?

FELIRATKOZÁS BLOGÉRTESÍTŐRE

Ne maradj le a további weboldalkészítés témájú cikkekről! írd be az adataidat az alábbi mezőkbe és iratkozz fel a blogértesítőre most!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Read previous post:
Automatizálás MiniCRM

Az automatizálás sorozat tizenötödik eleme a MiniCRM. Korábban már több email marketing rendszert elemeztem, ide kattintva, elolvashatod, hogy melyeket. MiniCRM...

Close